Verzekering voor je motor

De meeste grote verzekeraars bieden motorverzekeringen aan. Daardoor heb je best een brede keuze aan motorverzekeringen. Maar welke verzekeraar moet je kiezen? Wij geven tips voor het afsluiten van een motorverzekering, en laten een overzicht van verzekeringen voor een motor zien.

Gebruik en dekking bepalend voor premie

Rijd je motor voor je dagelijkse reizen? Of gebruik je je motor alleen recreatief en in het weekend? Dit maakt wel uit welke verzekering je kiest. Bepalend voor de hoogte van premie is hoeveel je je motorfiets gebruikt, en welke dekking je wilt. Net zoals bij een autoverzekering, varieert de keuze van een basis WA-dekking, waarmee je gedekt bent voor schade aan derden, tot aan een all risk dekking, waarbij je voor alle voorkomende schades verzekerd bent, ook voor de onverhoopte situatie dat jij schade aan een ander aanricht. Ook is dan diefstal verzekerd, een belangrijk risico bij het hebben van een motor. Verder speelt mee hoeveel de dagwaarde is van je motor.

Motor direct online verzekeren

Bekijk ons overzicht van motorverzekering en kijk welke verzekering het beste bij jouw gebruik en situatie past. Wij geven tips voor het vinden van de juiste motorverzekering. Bekijk welke premie jij moet betalen. Je kan eenvoudig direct online een verzekering voor je motor afsluiten. Zo is je motor direct verzekerd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *