Motorverzekering afsluiten

U heeft een motor gekocht. En nu wilt u een motorverzekering afsluiten. Waar moet u op letten bij het kiezen van een verzekering voor uw motor? Allereerst is belangrijk om te bepalen welke dekking u wilt. Verder zijn de voorwaarden van belang; wanneer krijgt u schade uitgekeerd. En dan is natuurlijk de premie belangrijk. Hoeveel kost de verzekering u?

Dekking

U kunt kiezen uit een WA-dekking, WA+Beperkt Casco-dekking en een AllRisk-dekking. Net zoals bij een autoverzekering het geval is. De WA-dekking is een verplichte verzekering die elke eigenaar van een motor dient af te sluiten. Vervolgens kunt u kiezen voor extra dekkingen, van Beperkt Casco tot AllRisk. Een verzekeraar als ANWB biedt specifieke pakketten aan, zoals Schade, Diefstal en Compleet.

Voorwaarden

Bekijk wat de hoogte van de uitkeringen is, en wat uw eigen risico is. Vaak zijn de bijdragen gelimiteerd tot een maximum bedrag. Is dit voor u voldoende?

Premie

Kijk welke motorverzekeringen de laagste premie hebben. Wij hebben alle motorverzekeringen vergeleken op premie, zo ziet u direct wat de goedkoopste motorverzekering is.

Laat een reactie achter Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten